Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΕΡ


«Εκπαιδεύοντας πολίτες για ένα αειφόρο μέλλον. 
Ο ρόλος της προσχολικής και πρώτης σχολικής εκπαίδευσης»

 

 
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Επιτροπής Προσχολικής Αγωγής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (Ο.Μ.Ε.Ρ.) με θέμα «Εκπαιδεύοντας πολίτες για ένα αειφόρο μέλλον. Ο ρόλος της προσχολικής και πρώτης σχολικής εκπαίδευσης», πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου 2015, σε συνεργασία με τα Τμήματα της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δρ. Β. Πλιόγκου,  Πρόεδρος Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης.


 Η κ. Μ. Πετκανοπούλου, Ταμίας της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης, μπροστά στην αναρτημένη εργασία «Το τρένο των οικογενειών…»: πρόταση επιμόρφωσης για την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών προσχολικής και πρώτης σχολικής εκπαίδευσης για το φαινόμενο του οικογενειακού πλουραλισμού, Πλιόγκου Β. & Πετκανοπούλου Μ.


Μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Επιτροπής της Ο.Μ.Ε.Ρ. και μέλη των Δ.Σ. των Παραρτημάτων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.


Σύνεδροι του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Εκπαιδεύοντας πολίτες για ένα αειφόρο μέλλον. Ο ρόλος της προσχολικής και πρώτης σχολικής εκπαίδευσης».



Mέλη της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης και μέλη του Δ.Σ. του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης αποχαιρετούν την επίτιμη προσκεκλημένη του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, καθηγήτρια του Masaryk Πανεπιστημίου του Brno της Τσεχίας και Αντιπρόεδρο της Τσεχικής Ο.Μ.Ε.Ρ., Milada Rabushikova.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση Σελίδας


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified