Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές 2015

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης. Η Συνέλευση θα λάβει χώρα στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Λαμπράκη και Κλεάνθους 57, Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, τηλέφωνο 2310913047.

Την ίδια μέρα θα γίνουν οι εκλογές για τη Διοικούσα Επιτροπή της ΟΜΕΡ Ελλάδας, καθώς και για το Παράρτημα της Θεσσαλονίκης.
 
Σύμφωνα με το καταστατικό της Ο.Μ.Ε.Ρ. Ελλάδας, μπορούν να ψηφίσουν όλα τα τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη για το 2015.

Οι υποψηφιότητες για τη Διοικούσα Επιτροπή κατατίθενται με έγγραφη αίτηση υποψηφιότητας και σύντομο βιογραφικό σημείωμα προς την ηλεκτρονική διεύθυνση omepgr@gmail.com.
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιότητας ορίστηκε η 21η Νοεμβρίου 2015.
 
Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος της Θεσσαλονίκης κατατίθενται στην Πρόεδρο του Παραρτήματος κ. Βασιλική Πλιόγκου, με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση omepthess@gmail.com. Για τη διευκόλυνση της διενέργειας των εκλογών, παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να στείλουν τις υποψηφιότητες για το Παράρτημα μέχρι τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015.
Τέλος, υποψήφιος/α του ενός ψηφοδελτίου δεν αποκλείεται από το άλλο.

Παρακαλούνται τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το 2015 να το πράξουν άμεσα. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Παράρτημα Θεσσαλονίκης στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση omepthess@gmail.com.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη που μας δείχνετε. Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε να είστε δίπλα στην Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση Σελίδας


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified