Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

“Γεια σου κύριε Μενεξέ! Ασκήσεις Φαντασίας”

  Το Παράρτημα της ΟΜΕΡ Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα την προσπάθεια για ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του, την Κυριακή 2 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, διοργάνωσε και υλοποίησε σε συνεργασία με την εκπαιδευτική ομάδα του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Γεια σου κύριε Μενεξέ! Ασκήσεις Φαντασίας” και θέμα την Άνοιξη (δραματοποίηση, εικαστικό εργαστήρι, ασκήσεις δημιουργικής γραφής και μουσικοκινητικές δράσεις). Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας.
  Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, καθώς το πρόγραμμα παρακολούθησαν μέλη της ΟΜΕΡ, φοιτητές/ριες Παιδαγωγικών Τμημάτων και εκπαιδευτικοί.
  Υπεύθυνοι για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του μουσειοπαιδαγωγικού προγράμματος ήταν τα μέλη της ΟΜΕΡ Θεσσαλονίκης, κ. Σωτήρης Γάκος (υπ. Διδάκτωρ Φιλολογίας & Μεταπτυχιακός φοιτητής στην κατεύθυνση Δημιουργική Γραφή & Εκπαίδευση) και η κ. Νίκη Δεδούση (ψυχολόγος με ειδίκευση στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία & Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Εκπαίδευση Ενηλίκων). 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση Σελίδας


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified