Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Εκλογές 2013

  Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης. Η Συνέλευση θα λάβει χώρα στο ΠΟΛΥΣΤΕΚΙ, στην Ιουστινιανού 3, πάνω από το «Καφωδείο».
  Την ίδια μέρα, 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 – 15:00, θα γίνουν οι εκλογές για τη Διοικούσα Επιτροπή της ΟΜΕΡ Ελλάδας, καθώς και για το Παράρτημα της Θεσσαλονίκης.
 Σύμφωνα με το καταστατικό της Ο.Μ.Ε.Ρ. Ελλάδας, μπορούν να ψηφίσουν όλα τα τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη για το 2013.
 Οι υποψηφιότητες για τη Διοικούσα Επιτροπή κατατίθενται με: α) έγγραφη αίτηση υποψηφιότητας και β) σύντομο βιογραφικό σημείωμα (έως 250 λέξεις) προς την ηλεκτρονική διεύθυνση: omep@gmail.comΣτο θέμα του e-mail, οι υποψήφιες/οι πρέπει να σημειώσουν «Κατάθεση υποψηφιότητας για Διοικούσα Επιτροπή» και να ζητήσουν ηλεκτρονική επιβεβαίωση λήψης της επιστολής τους. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιότητας ορίστηκε η 30η Νοεμβρίου 2013.
 Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος της Θεσσαλονίκης κατατίθενται στην Πρόεδρο του Παραρτήματος κ. Βασιλική Πλιόγκου, με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση omepthess@gmail.com. Για τη διευκόλυνση της διενέργειας των εκλογών, παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να στείλουν τις υποψηφιότητες για το Παράρτημα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2013.
 Τέλος, υποψήφιος/α του ενός ψηφοδελτίου δεν αποκλείεται από το άλλο.
 Παρακαλούνται τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το 2013 να το πράξουν άμεσα.    
 Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη που μας δείξατε αυτά τα δύο χρόνια. Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε να είστε δίπλα στην Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση Σελίδας


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified