Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Έρευνα για τη μελέτη του επιπέδου της Ενσυναίσθησης, της στάσης και των δεξιοτήτων Ενεργητικής Ακρόασης και της Αποτελεσματικότητας στο διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016


Είστε εκπαιδευτικός; Δείτε πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της Ενσυναίσθησης, της Ενεργητικής σας Ακρόασης και της Αποτελεσματικότητας στο διδακτικό έργο!

Το Π.Τ.Ν. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διενεργεί έρευνα για τη μελέτη του επιπέδου της Ενσυναίσθησης, της στάσης και των δεξιοτήτων Ενεργητικής Ακρόασης και της Αποτελεσματικότητας στο διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η έρευνα απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών της Ελλάδας. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και ανώνυμη και η διαχείριση των πληροφοριών έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να διασφαλίζει απόλυτα την εμπιστευτικότητα.

Στόχος της έρευνας είναι η καταγραφή του επιπέδου της Ενσυναίσθησης, της στάσης και των δεξιοτήτων Ενεργητικής Ακρόασης και της Αποτελεσματικότητας στο διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών, καθώς και η διερεύνηση συσχετίσεών τους με εργασιακούς και επαγγελματικούς παράγοντες. Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση προγραμμάτων ενίσχυσης των δεξιοτήτων ενεργητικής ακρόασης των εκπαιδευτικών.

Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η βαθμολογία σας, μαζί με διευκρινιστικά στοιχεία για τη βαθμολογική σας κατάταξη.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφόρηση ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της έρευνας, Καθηγητή του Π.Τ.Ν. Παν/μίου Ιωαννίνων Β. Κούτρα, στην ηλ. διεύθυνση vkoutras@cc.uoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση Σελίδας


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified